חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שיפודי פרגיות וירקות

מצרכים (למנה אחת):

  • 150 גרם פרגית חתוכה ל-6 קוביות (רצוי בגודל אחיד)
  • 6 עגבניות שרי
  • 6 בצלצלי שאלוט
  • 6 תירס גמדי
  • 6 פרוסות זוקיני בעובי אצבע
  • כפית שמן זית
  • כף מים רותחים
  • תיבול: כורכום, פפריקה אדומה, פלפל שחור, מלח

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את נתחי הפרגית עם הירקות.
  2. מערבבים בצלוחית קטנה את התבלינים עם השמן והמים.
  3. שופכים את תערובת התבלינים על הפרגית והירקות ומערבבים היטב. מניחים לספיגת טעמים לשעה לפחות.
  4. לוקחים 3 שיפודים, ומשפדים על כל שיפוד קוביית פרגית, עגבניית שרי, פרוסת זוקיני ובצלצל שאלוט. חוזרים על כך בשנית לפי הסדר.
  5. צולים על האש או בגריל או על מחבת פסים כ-15-10 דקות. מקפידים להפוך לצדדים השונים כדי לא לייבש את הנתחים.

 

מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן

 

תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות