מצרכים (למנה אחת):
- 150 גרם פרגית חתוכה ל-6 קוביות (רצוי בגודל אחיד)
- 6 עגבניות שרי
- 6 בצלצלי שאלוט
- 6 תירס גמדי
- 6 פרוסות זוקיני בעובי אצבע
- כפית שמן זית
- כף מים רותחים
- תיבול: כורכום, פפריקה אדומה, פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את נתחי הפרגית עם הירקות.
- מערבבים בצלוחית קטנה את התבלינים עם השמן והמים.
- שופכים את תערובת התבלינים על הפרגית והירקות ומערבבים היטב. מניחים לספיגת טעמים לשעה לפחות.
- לוקחים 3 שיפודים, ומשפדים על כל שיפוד קוביית פרגית, עגבניית שרי, פרוסת זוקיני ובצלצל שאלוט. חוזרים על כך בשנית לפי הסדר.
- צולים על האש או בגריל או על מחבת פסים כ-15-10 דקות. מקפידים להפוך לצדדים השונים כדי לא לייבש את הנתחים.
מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן