מרכיבים:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו
- שיפודי עץ מושרים במים
- 2 כפיות שמן שומשום
- 1 כוס רוטב סויה*
- 1 כפית סילאן
- 1 שן שום כתושה
- 1 פלפל אדום
- 1 בצל גדול
- 1 קישוא
- 1 זוקיני
- 1/2 חציל
- 10 פטריות קטנות
אופן הכנה:
מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס”מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות). מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים. צולים בתנור.
2 מנות, מנה= תחליף לחלבון בשר + מנת שומן
* לגרסה ללא גלוטן – יש להחליף ברוטב סויה ללא גלוטן