חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

שיפודי טופו

מרכיבים:

  • 1 חבילה (300 גרם) טופו
  • שיפודי עץ מושרים במים
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • 1 כוס רוטב סויה*
  • 1 כפית סילאן
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל גדול
  • 1 קישוא
  • 1 זוקיני
  • 1/2 חציל
  • 10 פטריות קטנות

אופן הכנה:

מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל.  חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס”מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).  מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.  משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים.  צולים בתנור.

2 מנות, מנה= תחליף לחלבון בשר + מנת שומן

* לגרסה ללא גלוטן – יש להחליף ברוטב סויה ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות