מרכיבים:
- מלח/פלפל
- בזיליקום קצוץ
- מעט ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז ( לא חובה ).
- רוטב סויה
- חצי כפית זרעי כוסברה כתושים, חצי כפית תערובת 7 תבלינים
- פלפל חריף קצוץ
- שן שום כתושה
- מעט תרסיס שמן
- ג’ינג’ר טרי
- בצלים לבנים/אדומים פרוסים
- טופו חתוך לרצועות בעובי אצבע
- כוסברה קצוצה
- כרוב אדום פרוס דק
- שמן זית
- גזרים מגוררים
- שמן שומשום
- שומשום קלוי
- חומץ אורז
- ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
- בוטנים קלויים
אופן הכנה:
- מאדים את הבצל במחבת עם מים עד שמתרכך.
- מערבבים את הטופו עם התבלינים, הסויה והממתיק.
- מערבבים את כל חומרי הסלט.
- מחממים מחבת, מוסיפים כף שמן קנולה ואת השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף ומטגנים דקה.
- מוסיפים את רצועות הטופו והתבלינים ואת הבצל המטוגן ומקפיצים מספר דקות.
- מוסיפים את הבזיליקום, מפזרים בוטנים ומגישים לצד הסלט.
כל המנה = ארוחת צהריים מלאה