חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קציצות ברוטב שום וכורכום

מצרכים:

200 גרם חזה עוף/הודו טחון או 150 גרם בשר בקר רזה טחון
חופן פטרוזיליה
4-5 שיני שום פרוסות
לתיבול- חצי כפית כורכום, מלח, פלפל

אופן הכנה:
בקערה מערבבים את הבקר הטחון עם הפטרוזיליה הקצוצה
מרססים מחבת קטנה בספרי שמן ומעבירים אליה את שני השום הפרוסות ואת הכורוכום, מערבבים עד שמריחים את הכורוכום. מוסיפים כוס מים ומחממים. בזמן שהרוטב מתבשל מכינים קציצות מתערובת הבשר ומעבירים לרוטב. על הרוטב להגיע לחצי מגובה הקציצות.
מכסים ומביאים לרתיחה, עם כף שופכים מהרוטב על הקציצות או מנערים את המחבת. מבשלים כחצי שעה.
ניתן להגיש על אורז לבן.

מנה אחת = חלבון בשר

– ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות