*החומרים:*
1/4 כוס חלב 1%
1/2 שמנת חמוצה 9%
1/2 שקית אבקת אפיה
4 כפות קמח*
2 ביצים
1 קופסת גבינה למריחה 5%
2 כפות קוטג’ 5%
4 כפות גבינת כנען 5%
1 כף גרעיני דלעת.
מלח ופלפל לפי הטעם.
*אופן ההכנה:*
לערבב את כל החומרים בקערה.
לשמן בתרסיס שמן תבנית אינגליש קייק חד פעמית ולשפוך את המלית.
לפזר למעלה 1 כף גרעיני דלעת לא קלויים.
לאפות בתנור בחום בינוני כ- 35 דקות .
*בחלוקה של הפשטידה ל-10 חתיכות, כל חתיכה היא מנת חלבון גבינה.*
*אם רוצים לאכול יותר- לחלק את כל הפשטידה ל-4, כל חתיכה = מנת פחמימה יחד עם אחד וחצי חלבון גבינה.
להוסיף רק מנת שומן וניתן לאכול את זה בתור ארוחת ערב שלמה בתוספת סלט.
*לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בקמח חומוס אוקמח ללא גלוטן