חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת ארטישוק וקישואים

מצרכים:

  • חבילת תחתיות ארטישוק (400 גרם) מופשרות
  • 3 קישואים בגודל בינוני, מגורדים וסחוטים
  • 1 שורש פטרוזיליה קטן, נקי ומקולף
  • 1 בצל בגודל בינוני
  • 4 ביצים
  • 3 כפות שטוחות קמח*
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ בכף שמן עד שישחים, מניחים מעט להתקרר ומעבירים למעבד מזון.
  2. מוספים את שאר הרכיבים: לבבות ארטישוק, קישואים, ראש פטרוזיליה, ביצים וקמח. טוחנים היטב ומתבלים לפי הטעם.
  3. מרססים תבנית בתרסיס שמן ושופכים אליה את התערובת. אופים בחום בינוני כ-3/4 שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מלמעלה.

4 מנות, מנה= מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן

*לגרסה ללא גלוטן – ניתן להשתמש בקמח חומוס או קמח ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות