חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פרוסות דלעת אפויות

מרכיבים:

  • כף שמן זית / תרסיס שמן
  • 2 כפות חוץ בלסמי
  • מלח ופלפל שחור
  • 400 גרם דלעת
  • 1-2 שיני שום (לא חובה)

אופן הכנה:

מקלפים את הדלעת וחותכים לפרוסות דקות.
מערבבים עם השמן, החומץ והתבלינים.
אופים בחום בינוני בתבנית מרופדת בנייר אפייה כ- 40 דקות.
רצוי לערבב לפחות פעמיים במהלך האפייה.  בעשר הדקות האחרונות אפשר להעביר למצב גריל ולהשחים קלות.

 

4 מנות, מנה אחת ליום- חינם
בשימוש בתרסיס שמן – חצי מהמתכון – חינם
תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות