חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פרגית מוקפצת עם אפונה וגזר

2 מנות, מנה = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה

1 קופסאת שימורי גזר ואפונה מסוננת מנוזלים

300 גרם פרגית שטופה חתוכה לרצועות

מלח, פלפל שחור, ראש אל חנות ומעט קינמון (לפי העדפה אישית)

הכנה:

מרססים מחבת בתרסיס שמן ומכניסים את האפונה והגזר, את הפרגית ואת התבלינים.

מאדים במשך 10 דקות ומערבבים מידי פעם. אם יש צורך ניתן להתיז מעט מים למחבת כדי למנוע הידבקות.

הפרגית מוכנה כאשר המזלג ננעצת בתוכה בקלות.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות