מצרכים:
150 גרם בקר רזה טחון או 150 גרם טופו לגרסה טבעונית
פלפל אחד כתום
פלפל אחד צהוב
בצל בינוני
חבילת פטריות
גזר בינוני
מתבלים במלח ופלפל
רוטב:
1 קופסאת עגבניות מרוסקות ללא סוכר
2-3 שיני שום
פפריקה אדומה, פלפל ומלח
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הפלפלים, מורידים את הראש ומנקים מגרעינים
טוחנים את כל הירקות ומערבבים עם הבשר או הטופו
ממלאים מחצית מהתערובת בפלפל אחד ואת המחצית השניה לפלפל השני
בסיר רחב- מרססים בספריי שמן ומטגנים את שיני השום הפרוסות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת התבלינים.
מניחים בסיר את הפלפלים הממולאים, מוסיפים מים עד לחצי הגובה של הפלפלים ומבשלים כ 40 דקות
מנה אחת = 2 פלפלים = חלבון בשרי