חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פיש & ציפס חינמי

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה

 

מצרכים:

200 גרם פילה סלמון ללא עור ונקי מעצמות

ביצה

כפית חרדל

2 כפות פירורי לחם

חצי קולורבי

חצי סלק אדום

מלח ופלפל שחור טרי

 

הכנה:

חותכים את פילה הדג ל 4 אצבעות. מפזרים מעט מלח ופלפל שחור.

טורפים את הביצה עם כפית החרדל וטובלים את אצבעות הדג בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.

מסדרים על פני תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

חותכים את הקולורבי והסלק למקלונים דקים ומעבירים לאותה התבנית של הדג. מרססים עליהם מעט ספריי שמן ומתבלים במלח ופלפל שחור.

אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות לכ 25 דקות. להימנע מאפיית יתר כדי לא לייבש את הדג.

בהגשה ניתן להכין מטבל עם מיונז וקטשופ/ חרדל כמנת השומן לאותה הארוחה.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות