מצרכים:
2 פרוסות פילה דג כגון דניס או מושט חתוך לקוביות
1-2 כוס קוביות דלעת
1 שקית ערמונים בוואקום
200 מ”ל נוזל קוקוס 5%
תיבול: שן שום קצוצה, מלח, פלפל שחור גרוס, צ’ילי גרוס או טרי
אופן ההכנה:
במחבת שניתן להכניס לתנור מאדים קוביות דלעת וערמונים, מוסיפים את קוביות הדג ואת נוזל הקוקוס ומתבלים. ניתן להכניס לתנור לאפיה של כעשרים דקות או להמשיך לבשל על הגז עד שהדג מוכן.
2 מנות, מנה= חלבון בשר + פחמימה + מנת שומן
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון