חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פטריות ממולאות בבשר

מצרכים (ל-4 מנות):

  • 4 פטריות פורטובלו גדולות

מצרכים למלית:

  • 600 גרם בשר בקר רזה טחון
  • 2 כפות קמח מצה
  • בצל בינוני מגורד דק
  • מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את הפטריות ומסירים את הרגל.
  2. מערבבים את חומרי המלית יחד, ומניחים לחצי שעה לפחות.
  3. ממלאים את הפטריות בתערובת הבשר ומהדקים.
  4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את הפטריות. מרססים כל פטריה בתרסיס שמן. אופים בחום בינוני כחצי שעה.
  • אפשר להשתמש בפטריות שמפיניון בינוניות, כך שכל מנת בשר תתחלק ל-3-2 פטריות.
  • אפשר לקצוץ ולהקפיא את רגלי הפטריות, ואז להוסיף למאכלים שונים או למרקים להעשרת הטעם.

כל מנה= מנת חלבון בשר

תגיות: בשר

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות