חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פופקורן שוקולד

ממסים 100 גרם שוקולד מריר עם כוס חלב 1%.
שופכים את השוקולד לקערה ומוסיפים שקית של פופקורן פופקו אסם עד 100 קלוריות ומערבבים הכל.
שופכים על נייר אפייה ומשטחים.
מכניסים למקפיא למשך שעה וחצי.
מחלקים ל-8 חתיכות.

בסרטון גל ודורית מחלקות ל-6, החלוקה הנכונה היא ל-8.

 

כל חתיכה פחמימה מתוקה פעם ביום.

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות