חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סנייה בשר וחציל על האש

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת שומן

 

מצרכים:

חציל קטן-בינוני

150 גרם בשר בקר רזה טחון

בצל קטן קצוץ

שן שום קצוצה

בצל ירוק 1

כפית רכז רימונים

מלח, פלפל, בהרט, פפריקה, כוסברה טחונה

6 עגבניות שרי פרוסות

1/2 כוס כוסברה קצוצה

כף טחינה מוכנה

מספר גרעיני צנובר ליופי ולהרגשה הגלילית

 

אופן ההכנה:

  1. קולים החציל על האש
  2. בתרסיס שמן מטגנים הבצל והשום, מוסיפים הבשר ומפוררים אותו.
  3. מוסיפים את רכז הרימונים ואת כל התבלינים ומבשלים בערך 5 דקות.
  4. מכינים המנה בתבנית קטנה:

מקלפים החציל ומועכים במזלג, מניחים בתחתית התבנית, ממליחים קלות.

מעל מפזרים התערובת הבשר הקצוץ,

מקשטים בפרוסות עגבניות שרי,

מזלפים מעל את הטחינה.

  1. מכניסים ל10 דק לתנור על גריל מוציאים ומפזרים כוסברה.
  2. תוספת הפחמימה: מגישים עם 1-2 פיתות קלות מחוממות.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות