מנה אחת = מנת חלבון בשר
מצרכים:
200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים בעובי של 1 ס”מ
מיץ מחצי לימון בינוני
כף רוטב צילי מתוק
כוס פרחי ברוקולי טריים
שלישי סלסלת פטריות שמפיניון טריות
מלח, פלפל לבן
הכנה:
בקערה מערבבים את נתחי העוף עם רוטב הצילי, לימון ותבלינים. ניתן להכין גם כמה שעות מראש לספיגת טעמים.
מחממים היטב מחבת ומרססים בתרסיס שמן
מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים 2-3 דקות
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. מאדים עוד כחמש עד שבע דקות, עד שנתחי העוף מלבינים משני הצדדים. יש להימנע מבישול יתר.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן צליה- 10 דקות