חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

נקטרינה צלויה עם פטה

 

מנה אחת= מנת פרי  + מנת חלבון גבינה

 

מצרכים:

1 נקטרינה בינונית רצוי בשלה

60 גרם גבינת פטה 5%

 

הכנה:

מחממים היטב מחבת לא נדבקת ומרססים במעט ספריי שמן

פורסים את הנקטרינה לפרוסות דקות

צולים את פרוסות הנקטרינה על גבי המחבת להשחמה של שני הצדדים. נוצר קרמל מהסוכר שבנקטרינה.

להגשה- מסדרים את פרוסות הנקטרינה המקורמלות ומעליהן מפוררים את גבינת הפטה.

 

 

 

 

 

הכנה- 2 דקות

זמן צלייה- כ 7 דקות

תגיות:

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות