מרכיבים:
- 6 כפות פתיתי עמק 9%
- שן שום כתושה
- 1 כף רסק עגבניות + מספר טיפות ממתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
- 4 פטריות שמפיניון
- מעט אורגנו וטימין טריים
- 3 עגבניות קטנות
- 3 דפי לזניה
- עלי בזיליקום
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
קוצצים את העגבניות, הפטריות והשום ומערבבים עם התבלינים, הבזיליקום ורסק העגבניות.
מרטיבים את עלי הלזניה במים כ4 דקות.
מניחים עלה לזניה בכלי המיקרוג’ין ומעל מפזרים מהעגבניות, מניחים עלה לזניה נוסף וחוזרים על הפעולה.
מכניסים למיקרוגל לכ-10 דקות.
(ארוחת צהריים מלאה)
*למי שאין מיקרוג’ין יכול להכין בתנור מחומם ל180 מעלות, יש לבשל בתבנית עם נייר כסף.