מצרכים:
חציל
קישוא
ספריי שמן
גבינת חמד 5%
ביצה
פירורי לחם
אופן הכנה:
פורסים את החציל, פרוסות פלפלים והקישוא, מרססים עם ספריי שמן וצולים אותם בתנור.
פורסים גבינת חמד 5% ומניחים 45 גרם (כ 2 פרוסות) על הירקות ועוטפים ככדור.
עוטפים את הכדור בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
מורידים את הניילון הנצמד, טובלים את הכדור בביצה טרופה ואז מעבירים לצלוחית עם 2 כפות פירורי לחם.
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות 180 מעלות.
1 יחידה = מנת פחמימה + 1 חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון