מרכיבים:
10 ביסקוויטים פתי-בר (וניל או שוקולד)
1 כפית קקאו
1 כפית חמאה (מרגרינה או מחמאה)
2 שקיות ממתיק מלאכותי
מעט תמצית וניל
0.5 כוס מים רותחים
10 צימוקים
1 תמר מג’הול חתוך לקוביות קטנות
1 כף חמוציות
אופן הכנה:
שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות (אפשר במעבד מזון) מכניסים לקערה עם הפירות (ניתן להשתמש בפירות יבשים אחרים בתנאי שלא עוברים 5 מנות פרי).
בקערית קטנה שמים חצי כוס מים רותחים עם הקקאו+ממתיק מלאכותי+תמצית וניל+חמאה, מערבבים עד שהחמאה והקקאו נמסים.
שופכים את השוקולד על הביסקוויטים והפירות היבשים ולשים לתערובת אחידה. בידיים רטובות יוצרים כדורים, ניתן לגלל בקקאו או להשאיר ללא ציפוי.
5 מנות , כל מנה = ארוחת ארבע