חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

כבד עוף על מצע פולנטה פרווה

 

מנה אחת = חלבון בשר + מנת פחמימה

 

  • 3 יחידות של כבד עוף (כ 150 גרם)
  • כפית סילאן
  • 1 בצל קטן פרוס דק
  • 2-3 פטריות שמפניון חתוכות לקוביות קטנות
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

מצרכים לפלונטה:

  • 2 קופסאות של שימורי תירס מסוננות מנוזלים
  • 1.5 כוס חלב סויה
  • מלח ופלפל

 

הכנה:

מרססים מחבת בתרסיס שמן ומאדים את הפטריות ומוציאים לקערית קטנה.

מאדים הבצל, מוסיפים את הכבדים, את הסילאן והתבלינים וצולים מכל צד למידת העשייה הרצויה. יש להקפיד לא לצלות יותר מידי שכן אז הכבד יקבל מרקם קשה.

להכנת הפולנטה – מעבירים לסיר עמוק את התירס וחלב הסויה ומבשלים יחד, מתבלים. טוחנים עם בלנדר מוט לקבלת מרקם טחון גס

הגשת המנה – מניחים על צלחת 3 כפות מהפולנטה ומעליה מניחים את כבד העוף והרוטב ומפזרים את הפטריות המאודות

  • לגרסה טבעונית – מחליפים את כבדי העוף בטופו

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות