חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

דג סלמון בשמנת

מרכיבים:

  • רבע כוס חלב
  • רבע קופסה שמנת לבישול 10%
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • לימון פרוס דק
  • גזר פרוס דק
  • 2 – 4 תפרחות ברוקולי
  • 2 – 3 פטריות שמפניות פרוסות דק
  • פרוסת פילה דג סלמון טרי במשקל 200 גרם
  • מספר טיפות מתיק נוזלי על בסיס סוכרלוז
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

מערבבים את החלב והשמנת עם התבלינים, הירקות והבזיליקום.
חורצים בפרוסת הדג חריצים לספיגת הרוטב.

מניחים חצי מהלימון הפרוס ומסביב את הירקות. מניחים את הדג מעל פרוסות הלימון, מעליו מסדרים את החצי השני של פרוסות הלימון ושופכים את יתר הרוטב

מכסים ומכניסים למיקרוגל לכ-12 דקות.
טיפ לשדרוג- בזמן הבישול במיקרוגל מחממים תנור מראש ל180 מעלות ולאחר 12 דקות במיקרוגל מורידים את המכסה של המיקרוג’ין ומכניסים לתנור לכ-5 דקות.

מנת דג + 3 כפות רוטב = חלבון בשר + מנת שומן

תגיות: דגים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות