היי, חזרתי לקבוצה ובגלל החופש הארוך של החג אשמח לקבל טיפים מפה.
קודם כל היום אנחנו הולכים לעל האש אשמח לעצה איך להתנהל שם עם האוכל.
וביום שני עד רביעי אני במלון מדהים באילת ואני יודעת שהאוכל והקינוחים שם טוביםם. מה לעשות אני ממש לא רוצה לחרוג שם ):
אם הארוחה בערב אז עדיף להחליף ארוחות כדי להנות מהמנה הבשרית.
כדאי לבחור ב 2 שיפודים וסלטים טריים. להישמר מחומוס-טחינה-צ'יפס… לוותר על הפיתה ניתן לאכול יפה גם בצלחת ואז לשלב תפוח אדמה או קלח תירס קטן כמנת פחמימה.
במלון – ארוחת הבוקר שפע ענק (ישראל במקום הראשון בארוחות בוקר) לבחור בביצה קשה או לוותר ולקחת גבינה (ביצת עין מטוגנת באמבט שמן). יש פינה דיאטטית ושם תוכלי גם למצוא את המעדנים שבתפריט פריכיות וקרקרים.
חלב אין בעיה כי בכל מקום יש גם חלב דל שומן ובכלל המודעות במלונות גבוהה באשר לאוכל הבריא פשוט צריך לבחור נכון.
סלט – עדיף סלט איקאה (סלט בהרכבה עצמית) ולא סלט מוכן כי הוא גם מתובלן ברוב המקרים ועם שמן. ההתמודדות העיקרית היא עם הקינוחים… לבחור אחד שווה ולסמן וי. ובעיקר להנות. חג שמח
המשך… לגבי יין אדום אכן כן 2 כוסות חינמיות (גם מבעבע) וכפית דבש סילאן או ריבה חינמית ליום